Omgevingsvisie

Dank voor het meedenken over Bergen in 2040

De gemeente Bergen stelt een nieuwe omgevingsvisie op. Dit doen wij samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen. In de huidige fase van de omgevingsvisie hebben wij digitale bijeenkomsten georganiseerd in december 2020 en hebben we een enquête opengesteld. Deze enquête over de omgevingsvisie kon tot 10 januari 2021 worden ingevuld. Aan de bijeenkomsten en de enquête hebben circa 800 inwoners en belanghebbenden van de gemeente meegewerkt. We zijn blij met dit  grote aantal reacties en de informatie die dit heeft opgeleverd en danken iedereen van harte voor het meedoen en het meedenken over de toekomst van de gemeente Bergen.

 

Alle informatie brengen wij samen in een visie op hoofdlijnen, die we in het eerste kwartaal van 2021 aan de politiek voorleggen. Daarna werken we dit verder in detail uit tot een ontwerp van de Omgevingsvisie, die naar verwachting voor de zomervakantie ter inzage wordt gelegd.

Enquête: tweede fase gesloten!

 

 

Waarden en speerpunten verzameld

Voor de zomer van 2020 heeft u al op verschillende manieren meegedacht. Alle reacties hebben we verwerkt. We hebben nu in beeld wat de waarden, speerpunten en dilema's zijn.

  bekijk de waarden en speerpunten (link naar externe webite)  

 

Cookie-instellingen