Aardgasvrije wijken

Aardgasvrije wijken in Bergen

De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Bergen zal het aardgas niet meer gebruikt kunnen worden. Wij onderzoeken momenteel welke alternatieven er zijn, en welke kansrijke gebieden er in Bergen, de Egmonden en Schoorl zijn om van het aardgas af te gaan de komende jaren. Hoe zorgen we ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? Welke alternatieven zijn er dan voor uw wijk en woning en welke stappen zijn er nodig? En wat betekent dit voor u? Daarom waren alle inwoners uitgenodigd voor een digitale inwonersavond op 23 juni.

Inwonerspanel 20 oktober

We willen u graag uitnodigen voor het volgende inwonerspanel Aardgasvrij Bergen op 20 oktober met als thema: help ons meedenken hoe we uw buren kunnen bereiken.

Hoe bereiken we iedereen? We vragen u van tevoren mee te denken. Stuur uw ideeën naar ons toe door te mailen naar energie@debuch.nl. Dan verzamelen wij alle ideeën en dan gaan we ze bij het inwonerspanel bespreken. Denk buiten de gebaande paden, ‘out of the box’! 

In verband met corona organiseren we deze bijeenkomst wederom digitaal. We maken dit keer gebruik van het programma Microsoft Teams, deze bijeenkomst kunt u volgen via de internetbrowser. De sessie start om 19:30 uur en duurt ongeveer een uur. Meld u hiernaast aan voor het Inwonerspanel en u ontvangt vervolgens de uitnodiging voor de avond.

 

 

Cookie-instellingen